Serveis

Oferim serveis a empreses i destinacions turístiques
per a crear valor sostenible en el territori i en el temps

Oferim serveis a empreses i destinacions turístiques

per a crear valor sostenible en el territori i en el temps

EMPRESES

Tens una gran passió pel vi? Nosaltres també!

Creació i/o desenvolupament de l’àrea d’enoturisme com a unitat de negoci, rendible per si mateixa i tractora de la marca..

Desenvolupem projectes enoturístics per posar en valor el teu llegat cultural, apropant-te als teus clients per així rendibilitzar els recursos de l’empresa. Expliquem qui sou i creem una imatge de marca a més d’incrementar els ingressos per visites i la venda directa al client..

Sapienstravel et proposa “Enoturisme claus en mà”, una proposta integral que comprèn des de l’avaluació d’actius fins a la posada en funcionament i l’avaluació dels resultats. O bé una proposta modular a les àrees concretes que consideris, tu escolleixes. Fem que el teu enoturisme sigui rendible en si mateix i efectiu en el temps.

Amb adaptabilitat, singularitat i creativitat, posem en valor els aspectes que us fan únics per a sorprendre i emocionar als vostres clients, fidelitzant-los i fent d’ells els millors ambaixadors de la marca.

Per més informació sobre “Enoturisme claus en mà” mira la nostra presentació aquí.

DESTINACIONS TURÍSTIQUES

El territori som tots! Com ens ajudem?

Definició, desenvolupament i gestió de projectes en l’àrea enoturística, rendibles per al territori i sostenibles en el temps.

Per a les Administracions i altres ens gestors del territori, oferim col·laboració i suport per a ampliar i millorar l’oferta turística, a fi de generar un portfoli de propostes sostenibles i de qualitat, que contribueixin a dinamitzar econòmicament la destinació i fomentar la cohesió social i territorial.

Sapienstravel proposa  “Enoturisme ARA, Avancem junts”. Un ampli catàleg de serveis per donar recolzament als territoris i els seus agents turístics. Especialitzant-nos a implementar els  plans estratègics de desenvolupament turístic, formulats pels gestors del territori i la creació de productes complexos, capaços de satisfer totes les necessitats dels visitants.

Elaborem els projectes d’adaptació i millora de l’oferta enoturística, posant l’émfasis en avançar cap a un model de turisme veritablement sostenible, en l’àmbit mediambiental, però també en l’econòmic, social i territorial. Ho fem donant la formació especialitzada i posant el focus en eines innovadores per a la digitalització del sector.

Per més informació sobre “Enoturisme ARA, Avancem junts mira la nostra presentació aquí.

AGÈNCIA DE VIATGES

I ara què? Tanquem el cercle!

Promoció i comercialització per completar el cicle dels productes i serveis turístics

Sapienstravel compta amb una agència de viatges pròpia especialitzada en enoturisme, gastronomia i cultura. A diferència d’altres consultories, això ens permet tancar tot el procés teòric, amb la comercialització i distribució del producte creat, i d’aquesta manera, estar presents i controlar de principi a fi tot el cicle de vida del producte turístic.