Contacta’ns

T'esperem preparats per començar a treballar
ENS HI POSEM?
Si creus que les nostres propostes són interessants, contacta’ns.
T’esperem preparats per començar a treballar.
ENS HI POSEM?

Si creus que les nostres propostes són interessants, contacta’ns.

Formulari de Contacte

Rambla de Catalunya, 38, 8é 1a. 08007 Barcelona
Tel: (+34) 934 877 626
Email: info@sapienstravel.com

L'equip darrere les paraules

Xavier Andreu Vicente

Gerent

Màster interuniversitari en Planificació i Gestió del Turisme Enològic. Formació diversa en les àrees empresarial, turística i enològica. Més de trenta anys d’experiència professional com a empresari, director d’equips i en la gestió de projectes. Apassionat per la cultura del vi i els viatges.

Marina Fernández Fitó

PROJECTES TURÍSTICS

Tèncica superior en Guia, Informació i Assistència Turístiques perfil enoturístic, Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, Direcció de Cuina i Direcció de Serveis en Restauració. Una amanat del vi i la gastronomia, amb experiència en el món de la restauració, vol aportar una visió diferent, tot adquirint coneixements i experiències.

Julio Aparicio Varela

Projectes turístics

Diplomat en Informàtica de Sistemes i Llicenciat a Enginyeria Informàtica Superior a Enginyeria La Salle (Ramon Llull), 12 anys d’experiència en Tecnologies de la Informació, gestió d’equips i gestió empresarial.

Marisol González

Comunicació

Enginyera Tècnica de Telecomunicacions especialitzada en comunicació i promoció cultural des de 1996. Ha estat responsable de premsa d’El Musical Més Petit i La Perla 29; cofundadora i codirectora de todoMUSICALES.com i co-productora de diferents concerts d’artistes del West End a Barcelona i del cicle Originals.
És autora del web Serendypia.com, centrat en la cultura i el creixement personal; i creadora del concert solidari anual ‘Amor x Amor’.

Oscar Sánchez Robas

Estratègia Financera

Llicenciat en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona) i MBA per ESADE Business & Law School. He desenvolupat la meva carrera professional des de posicions de direcció de Finances i Estratègia de Negoci en àmbits diversos, especialment Distribució de productes de gran consum, Alimentació i begudes. Tinc una vinculació emocional amb el món del vi, la seva cultura empresarial, i el talent associat.

Àngel Garcia Petit

Enòleg, comunicador i formador

L’Àngel és una combinació d’Enologia, Sanitat, Docència i Comunicació, que diverteix gaudint del vi i de les seves històries. És autor dels llibres “100 coses que cal saber dels vins”, “La volta a Catalunya en 50 vins” i “Els millors vins del món”, comentarista enològic i professor de sommeliers.

L’Àngel ens va deixar el desembre de 2019. Sent un dels socis fundadors, va estar amb nosaltres des dels inicis i el seu record i els seus valors sempre ens acompanyen.