• Creació i implementació de plans estratègics de desenvolupament turístic
 • Plans de dinamització i d’especialització en enoturisme i gastronomia, per a operadors i destinacions
 • Disseny, creació, distribució i comercialització de productes turístics integrals i de serveis complementaris
 • Secretaria tècnica per al desenvolupament de plans d’acció
 • Formació turística especialitzada

Desenvolupant intel·ligència turística

Promovem l’ús de metodologies i tecnologies unides a l’experiència per a generar informació de valor a la presa de decisions, descobrir tendències i obtenir informació de qualitat, comprensible, útil i operativa.
Això es tradueix en la creació de productes i serveis d’alt valor afegit que afavoreixen la dinamització i revitalització del territori i els seus operadors.
El treball sobre el terreny i l’acompanyament al llarg de tot el projecte faciliten una comunicació continuada que permet la presa de decisions consensuades.

“L’espècie que sobreviu no és la més forta ni la més intel·ligent, és la que millor s’adapta al canvi”. Charles Darwin

De l’oferta a la demanda i del recurs al producte

La manera de entendre el turisme també ha canviat i cal que ens adaptem.
D’aquest canvi de paradigma, entre d’altres, podem extreure alguna conclusió que considerem especialment interessant: Cal canviar l’anterior enfocament a l’oferta, per una estratègia clarament enfocada a la demanda del client. El client que cada cop més ja no es conforma amb veure les coses, ara vol viure aquestes coses. I ho vol fer com a local, no com a turista i sentir-se part del lloc, del moment i de les experiències.

D’altra banda, tancant el focus sobre l’enoturisme i el turisme gastronòmic al nostre país, podríem concloure que és un segment de turisme amb molt potencial de creixement i un gran factor d’oportunitat. Tenim una gran quantitat de recursos i aquests són de qualitat, però es troben dispersos i no arriben a conformar una oferta cohesionada que ens podria posicionar com a referent en aquest segment. Encara cal fer el pas de convertir aquests recursos en productes turístics.

Oferta turística de qualitat: creació de producte  complex

Sapienstravel s’ha especialitzat en la creació d’aquests productes turístics. Productes complexos capaços de satisfer totes les necessitats del client. Paquets transversals que ofereixen un descobriment a fons del territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país. Un viatge emocional, sensitiu i estimulant per la cultura del vi, les terres i les persones que ho fan possible.

La creació d’aquests productes, articula una oferta variada que facilita la presentació d’un portfoli més atractiu a l’hora de comercialitzar a TTOO i agències emissores de l’exterior, ja que per a ells resulta més fàcil incorporar als seus programes aquestes propostes tancades i completes.

També genera un efecte multiplicador, tant per la creació de més paquets per part d’altres operadors, com per les visites induïdes a les diferents destinacions, ja que segons els estudis del professor Jose Antonio Donaire,  de la Universitat de Girona, existeix una relació de 1 a 8-12 que estableix, que per cada paquet venut directament per una agència de viatges, entre 8 i 12 persones utilitzen la informació continguda al paquet, com a guió per fer el viatge pel seus propis mitjans.

 • Viatges a mida totalment personalitzats per a col·lectius: empreses, associacions, col·legis, grups…
 • Viatges d’incentius
 • Viatges per a regalar (format ampolla regal)
 • Viatges tècnics i formatius
 • Disseny i organització de famtrips, presstrips, blogtrips…

Descobrint històries, vivint emocions

Perquè ens agrada que ens expliquin històries, perquè la cultura del vi ens evoca sensacions i ens proposa aventures mentre ens descobreix rutes al voltant del món. Perquè volem compartir amb vosaltres un viatge emocional, sensitiu, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el conreen; persones que estan arrelades, que ho han convertit en la seva manera de viure i que, amb generositat, ens ofereixen aquestes vivències i coneixements de primera mà.

"El viatge més llarg comença amb un sol pas".  Lao-Tse

Especialització

Sapienstravel a més dels serveis propis de l’agència de viatges per a comercialitzar els productes creats, també compta amb una línia de servei amb personal especialitzat en dissenyar i optimitzar els viatges corporatius, o aquells que tenen uns requeriments especials per la seva complexitat i volum o pels objectius a assolir.

 • Organització d’esdeveniments al voltant del món del vi de tot tipus, format i grandària.
 • Des de la logística i activitats complementàries fins al disseny i la gestió integral de l’esdeveniment. Totalment personalitzat i a mida de les necessitats del client
 • Congressos, fires, presentacions, llançaments de producte, dinamització de grups, teambuilding, coaching, activitats d’incentius…
 • Cursos i tastos de vi, actuacions musicals, teatre, poesia, dansa, cultura tradicional, pirotècnia, pintura amb vi…
 • Mobilitat: globus, helicòpters, iots, cotxes d’època…

Creant experiències per a recordar

Creiem fermament que per a obtenir èxit a la celebració d’esdeveniments – públics o privats – és necessari dotar a aquests d’un fil conductor, una història amb ànima pròpia, que els converteixi en una experiència singular emocionant i perdurable en el temps.

“La gent oblidarà el que vas dir, la gent oblidarà el que vas fer, però la gent mai oblidarà com la vas fer sentir”. Maya Angelou

Personalització i tematització

Vivim un moment en que la celebració d’un gran número d’esdeveniments de tots tipus provoca una certa saturació als professionals que hi han d’assistir, als que cada cop els resulta més feixuc participar, ja que els viuen com una certa pèrdua de temps i com un acte institucional més, al que cal anar-hi quasi per obligació.

Sapienstravel crea aquests esdeveniments de manera diferent. Els personalitza, els tematitza al voltant de la cultura del vi i la gastronomia, i compagina els aspectes formals i de treball amb una vessant lúdica, que els fa molt atractius per als participants en els que hi deixa una llarga i emotiva empremta.