Clients

Projectes

2019

Recuperació del patrimoni local entorn a la vinya en Ripollet

  • Investigació i diagnosi del passat i del moment present
  • Estudi estratègic i pla d’acció amb projecció de futur

2019

Organització i gestió compartides amb l’ajuntament del Mercat de la Vinya de Ripollet

2019

Organització i gestió de la 1ª Mostra d’Enoturisme i Cultura del Vi per a la 69ª edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers

2018

Creació de paquets combinats i altres productes turístics en Granollers i la seva zona d’influència

2018

Gestió de l’Oficina d’Atenció al Visitant de Granollers

2018

Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Badalona ciutat i al territori de la DO Alella

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades. Per altra banda, es busca posicionar Badalona com a destinació turística i contrarestar el posicionament imaginari popular de ser ciutat dormitori i suburbi de Barcelona.

2017

Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Torrelles de Llobregat

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi i per tal d’ampliar la seva oferta de producte turístic complex amb l’objectiu de poder arribar a conformar un portfoli turístic de qualitat que doni recolzament a les accions de promoció del territori. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades.

2017

Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Vilafranca del Penedès

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi i incrementar les pernoctacions a Vilafranca ciutat. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades. Per altra banda, es crea un portafolis de paquets combinats i productes turístics pel territori amb l’objectiu de, tot i que Vilafranca és una destinació amb una gran quantitat de recursos i atractius, vèncer la mancança d’estructura dels recursos que dificulta el seu pas a convertir-se en producte turístic complet.

2016-2018

Creació de paquets combinats i altres productes turístics per Barcelona i voltants

Creació d’un catàleg específic amb les propostes enoturístiques al voltant de Barcelona per oferir als TTOO i agències emissores estrangers que treballen sobre els territoris de Costa Barcelona i Paisatges Barcelona. A Viemocions creiem en un model de turisme sostenible, que enriqueix tant a la societat d’acollida con als viatgers. Un turisme capaç de reinventar les destinacions, de potenciar-les amb els seus propis relats i convertir-les en un motor cultural, econòmic i social. Apostem per la creació de productes complexos, capaços de satisfer les necessitats del client ofrenin-li un descobriment a fons del territori. Volem compartir un viatge emocional, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el fan possible.