Clients
Projectes

Clients

Projectes

2018 – Gestió de l’Oficina d’Atenció al Visitant de Granollers

Prestació del servei d’informació i atenció al visitant.

2018 – Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Badalona ciutat i al territori de la DO Alella

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades. Per altra banda, es busca posicionar Badalona com a destinació turística i contrarestar el posicionament imaginari popular de ser ciutat dormitori i suburbi de Barcelona.

Portada díptic promocional dels paquets combinats i productes turístics “Viu Badalona”

Contraportada díptic promocional dels paquets combinats i productes turístics “Viu Badalona”

2017 – Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Torrelles de Llobregat

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi i per tal d’ampliar la seva oferta de producte turístic complex amb l’objectiu de poder arribar a conformar un portfoli turístic de qualitat que doni recolzament a les accions de promoció del territori. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades.

Flyer promocional dels paquets combinats i productes turístics “Torrelles Sensacions”

2017 – Creació de paquets combinats i altres productes turístics a Vilafranca del Penedès

Creació, promoció i comercialització de paquets combinats i altres productes turístics per a promoure la dinamització del territori donant a conèixer la cultura, la gastronomia i els recursos turístics del municipi i incrementar les pernoctacions a Vilafranca ciutat. Es busca també afavorir la cultura de la col·laboració i la creació de sinergies entre els diferents operadors turístics i entitats públiques/privades.  Per altra banda, es crea un portafolis de paquets combinats i productes turístics pel territori amb l’objectiu de, tot i que Vilafranca és una destinació amb una gran quantitat de recursos i atractius, vèncer la mancança d’estructura dels recursos que dificulta el seu pas a convertir-se en producte turístic complet.

Portada tríptic promocional dels paquets combinats i productes turístics “Tot Vilafranca”

Contraportada tríptic promocional dels paquets combinats i productes turístics “Tot Vilafranca”

2016 i 2018 – Creació de paquet combinat per la Fira del Gall a Vilafranca del Penedès

Proposta de paquet combinat dissenyat per un cap de setmana ple d’activitats durant la famosa Fira del Gall a Vilafranca del Penedès. Un paquet que combina tradició, gastronomia i cultura per crear una oferta enfocada tant a individuals com a grups i famílies.

Portada flyer promocional del paquet combinat “Quin Guirigall!!!” 2016

Contraportada flyer promocional del paquet combinat “Quin Guirigall!!!” 2016

Portada flyer promocional del paquet combinat “Quin Guirigall!!!” 2018

Contraportada flyer promocional del paquet combinat “Quin Guirigall!!!” 2018

2016 – Creació de paquets combinats i altres productes turístics per Barcelona i voltants

Creació d’un catàleg específic amb les propostes enoturístiques al voltant de Barcelona per oferir als TTOO i agències emissores estrangers que treballen sobre els territoris de Costa Barcelona i Paisatges Barcelona. A Viemocions creiem en un model de turisme sostenible, que enriqueix tant a la societat d’acollida con als viatgers. Un turisme capaç de reinventar les destinacions, de potenciar-les amb els seus propis relats i convertir-les en un motor cultural, econòmic i social. Apostem per la creació de productes complexos, capaços de satisfer les necessitats del client ofrenin-li un descobriment a fons del territori. Volem compartir un viatge emocional, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el fan possible.

Portada catàleg promocional dels paquets combinats i productes turístics “Propostals for Barcelona and surroundings”

Contraportada catàleg promocional dels paquets combinats i productes turístics “Propostals for Barcelona and surroundings”

Catàleg promocional dels paquets combinats i productes turístics “Propostals for Barcelona and surroundings”

Catàleg promocional dels paquets combinats i productes turístics “Propostals for Barcelona and surroundings”

Catàleg promocional dels paquets combinats i productes turístics “Propostals for Barcelona and surroundings”

2016 – Creació de paquets combinats i altres productes turístics pel SuperMes del Baix Llobregat

Proposta de producte turístic feta a mida i creada exclusivament per a un públic familiar dirigit a la iniciativa del SuperMes al Baix Llobregat, en la que cada any Viemocions participa durant el mes d’abril oferint una oferta especial i única per a famílies amb infants.

Banner promocional del producte turístic “El Súper Mes” al Baix Llobregat